2014年我校教师赴南非讲学
发布时间: 2014-10-29 浏览次数: 118

2014年10月19日至10月25日,审计与会计学院老师王士红赴南非比勒托利亚大学为该校的大二、大三和大四三个年级的近700多名学生全英文讲学一周,主要介绍了中国国家审计的框架、国家审计的体制、中国内部审计的发展、中国内部审计的模式等。同时,还为该校学生介绍了南京审计学院的情况、我校IAEP项目发展以及各年级IAEP精英班开设的全英文课程、并与比勒托利亚大学想来南京审计学院交流的学生进行了互动交流,解答了他们有关作为交换生的相关问题。除此之外,与我校在比勒陀利亚大学的交换生进行了沟通,询问了他们的学习情况以及所遇到的困难,并鼓励他们克服苦难,努力学习。

Associate Professor Wang Shihong taught in University of Pretoria, South Africa from 19th March to 25th Oct, 2014. She had taught for more than 700 students of grade two, three and four during this time. She mainly introduced the frameworks of national auditing system of china, the models of national auditing system, the development of internal auditing of China , the models of internal auditing of China. Furthermore , She introduced Nanjing Audit University , IAEP program in Nanjing Audit University and the subjects in English for IAEP class, and answered the questions that students in University of Pretoria asked who wanted to come to Nanjing Audit University for exchange students. And She communicated with the NAU students as exchange students in University of Pretoria, encouraged them to overcome difficulties and studied hard.